Sisältömarkkinointi englanniksi – Milloin on aika panostaa englanninkieliseen sisältöön? – SULONORTH

Date:


Pääsyy englanninkielisen sisällön tuottamiseen on yleensä yrityksen pyrkiminen kansainvälisille markkinoille. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy, miksi sisältömarkkinointi englanniksi kannattaa. Suomi on enenevässä määrin kansainvälinen maa, ja täällä asuu paljon ihmisiä, jotka puhuvat hyvin vähän tai eivät lainkaan kaunista kotimaista kieltämme. Kääntämällä sivut englanniksi ja luomalla englanninkielistä sisältöä Suomessa asuville englannin kieltä puhuville, voit erottua joukosta. 

sisältömarkkinointi englanniksi voi lisätä myyntiä
Lapinlahden hävikkikukkakaupan kyltit ovat suomeksi ja englanniksi

Englannin kielen merkitys näkyy vahvana myös etenkin pääkaupunkiseudun katukuvassa. Helsingin keskustan alueella ei voi kävellä pitkiä matkoja huomaamatta englanninkielistä katumarkkinointia. Minulla on englannin kielen tärkeydestä myös henkilökohtaista kokemusta, koska mieheni ei juurikaan puhu suomea, ja hän usein etsii englannin kielellä Googlesta paikallisia palveluita. Ne palveluntarjoajat, joiden sivut on käännetty englanniksi, tulevat usein ensimmäisinä hauissa. Tässä voi olla myös hyvä markkinarako, jolla erotut kilpailijoistasi.

Miten sisältömarkkinointi englanniksi eroaa suomenkielisestä sisältömarkkinoinnista? 

Jos yrityksesi pyrkii kansainvälisille markkinoille, kilpailu on aivan eri luokkaa kuin Suomessa. Englanninkielisillä markkinoilla on paljon tarjontaa, ja siksi hakukoneissa sijoittuminen on erittäin haastavaa. Hyviä ja vähän kilpailutettuja avainsanoja ei ole helppo löytää. Tämän vuoksi englanninkieliseen sisältöön kannattaa panostaa vieläkin enemmän kuin suomenkieliseen sisältöön. Muuten se ei erotu massasta. Avainasemassa on siis sisällön hyödyllisyys ja laatu. 

englanninkielinen katumainonta herättäää huomiota
Englanninkielistä katumainontaa Lauttasaaressa

Sisältöä suunniteltaessa kannattaa miettiä, minkälaisia lukijoita haluat sivullesi, ja kohdentaa sisältö heille. Mieti, mikä olisi tällaiselle lukijalle hyödyllistä ja kiinnostavaa. Jos myyt vaikka urheilukenkiä, urheilukenkien arvostelut ja urheiluaiheiset jutut voisivat kiinnostaa asiakaskuntaasi. Yritä miettiä joku mielenkiintoinen ja omaperäinen kuvakulma sisällöntuotantoon, jotta erotut joukosta.

Sisällön on tärkeä olla kohdennettua, koska jos käytät aikaa, vaivaa ja rahaa sisällön luomiseen, mutta se tuo sivulle vääränlaista yleisöä, ei se välttämättä lisää yrityksen myyntiä. Toki vääränlainenkin kiinnostava sisältö, jota jaetaan laajemmin sosiaalisessa mediassa, voi lisätä myyntiä tavoittaessaan myös oikeanlaisia lukijoita. Mutta parhaiten myyntiä voi lisätä luomalla mahdollisia asiakkaita kiinnostavaa sisältöä. 

Tärkeää on myös, että sisältö on sujuvasti kirjoitettua. Vaikka osaisit englantia hyvin, se ei välttämättä tarkoita, että pystyt itse luomaan äidinkielen tasoista ja myyvää englanninkielistä sisältöä. Jos tekstissä on paljon kirjoitusvirheitä tai se on muuten tönkköä, se antaa huonon kuvan yrityksestä ja sen palveluista. Jos kyseessä on pienyritys, ja rahaa on hyvin rajoitetusti sisältömarkkinointiin, niin sitten suosittelen käyttämään Grammarlya ennen sisällön julkaisemista. Grammarly poistaa tekstistä selkeät virheet ja antaa vinkkejä tekstin sujuvuuteen. 

Sisältömarkkinoinnin ei tarvitse maksaa maltaita. Jos haluat ulkoistaa sisältömarkkinointisi, ota yhteyttä, ja voimme antaa edullisen tarjouksen sinulle jo tänään!Source_link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

More like this
Related

The Risks of Source of revenue Making plans with a Mounted Inflation Price (corresponding to 3% p.a.)

Kitces.com normally is among the essential assets for...

Is it Conceivable for the S&P 500 to Cling the 4300 Degree?

On this version of StockCharts TV's The Ultimate Bar, Samantha...

Pakistan hit by way of blast that kills dozens on prophet’s birthday

Remark in this taleRemarkISLAMABAD, Pakistan — No less...